304
Angelina i Madonna bore se za rediteljsku palicu filma o zarobljenim čileanskim...

Angelina i Madonna bore se za rediteljsku palicu filma o zarobljenim čileanskim rudarima

304
SHARE

Jedan od šokantnijih događaja ove godine, kada su 33 čileanska rudara punih 69 dana ostala zarobljena u urušenom rudniku, inspirisao je mnoge da ga prenesu na filmska platna. Kako pišu američki mediji, za snimanje filma o rudarima posebno se zanimaju Angelina Jolie i Madonna te Steven Spielberg.

Iako se Madonna baš nije proslavila svojim rediteljskim umećem, još se uvek ne zna kakvi će komentari biti na rediteljski prvenac Angeline Jolie koji trenutno snima u Mađarskoj.

“One su obe vrlo strastvene žene koje će uraditi sve kako bi napredovale u filmskom svetu. Cela ta priča dirnula je ljude širom sveta i nagađa se da bi taj film mogao biti pun pogodak. Borba oko rediteljske palice će biti jako napeta”, rekao je neimenovani izvor za The Daily Star.

10 KOMENTARA

  1. hahahha ma kakve bre madonna i angelina..dajte stevenu spielbergu da covek rezisira film, on BAR zna kako to da uradi…a ovi neuspeli pokusaji rezisiranja, manite se ljudi toga…savetujem madonni da se drzi mikrofona i scene a angelini druge strane kamere….obema ce biti bolje (: i da, ovo bi mogao da bude super film a ako bilo koja od njih dve bude rezisirala pretvorice ga u katastrofu…ljudi, drzite se svojih talenata i ne mesajte se svugde.. ;)

    peace

  2. Cek’,cek’…A otkud vi znate da je Angelina los reditelj?? Njen rediteljski prvenac “Bezimena ljubavna prica” jos nije “ugledao svetlost dana”,a vi vec pricate da je losa kao rediteljka…??? Moj savet vam je da prvo odgledate njen film,pa onda pricajte,a ne ovako….U svakom slucaju,navijam za Angie…. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.