Start Stars Hot News! Andy Roddick ne igra turniru zbog obećanja supruzi

Andy Roddick ne igra turniru zbog obećanja supruzi

SHARE

Poslednjih sedam sezona je Andy Roddick, najbolji američki teniser, uvek nastupao na ATP turniru u San Hozeu, pa je njegovo pojavljivanje u toj dvorani tokom februara bila tradicija.

U tih sedam navrata je tri puta uspeo da ode do kraja (2004, 2005. i 2008. godine), a prošle je godine igrao finale u kojem je bio poražen od Španca Fernanda Verdasca.

No, ove godine gledaoci u San Joseu neće imati čast gledati Roddicka i to isključivo zbog obećanja koje je dao svojoj supruzi Brooklyn Decker, glumici i manekenki. Naime, 14. februara će biti održana premijera filma “Just go with it” u kojem glumi Roddickova supruga, a Andy joj je davnih dana obećao da će zajedno s njom posetiti to, za nju bitno događanje, pa je ATP turnir u San Hozeu pao u drugi plan.

“Prioritet u mom životu je moja supruga, zato smo se i uzeli”, rekao je jednom prilikom Roddick i tada dodao: “Radimo poslove koji nas vrlo često razdvajaju zbog silnih putovanja. Zato moramo praviti kompromise u tom smislu. Ona ponekad žrtvuje nešto da bi bila sa mnom, pa zato i ja moram nešto žrtvovati da bih bio s njom kada to traži od mene”.

OSTAVI KOMENTAR