Start Stars Hot News! Anahin menadžer razgovarao sa fanovima pevačice, stigle nove informacije o albumu!

Anahin menadžer razgovarao sa fanovima pevačice, stigle nove informacije o albumu!

SHARE

 photo anahi-puente8_zps5e15f37a.jpg

Samo dobre vesti za milione fanova Anahí – njen menadžer Guillermo Rosas razgovarao je sa fanovima na tviteru i otkrio nam neke važne informacije, koje smo izdvojili za vas.

O “Absurdi”

Rosas ističe da će za nekoliko nedelja biti snimljen spot za pesmu kao i da će video biti spektakularan. Upitan da li će Anahí pevati ovu pesmu uživo, on je napomenuo da će se to možda desiti na ceremoniji “Premious Juventud 2013”! Takođe, “Absurda” kreće u osvajanje sveta, jer se već prodaje u Japanu i SADu.

 photo anahi-puente10_zpse14d52b0.jpg

O albumu

Saznali smo da album još uvek nije gotov i da se ne zna kad će se on pojaviti. Kako kaže Rosas, rad na disku trenutno je pauziran ali će fanovima biti ponuđen još jedan singl. On napominje i da ne može ništa da kaže o budućim duetima.

O drugim projektima

Anahí je aktivna i na drugim projektima pa će tako uskoro izdati svoju liniju lakova za nokte pod nazivom “BE by Anahi” a sakupljaće i novac za jednu fondaciju o čemu će tek govoriti.

 photo anahi-puente12_zpsbd593f80.jpg


O karijeri

Najbolja vest svakako se odnosi na to da Anahí definitivno neće okončati svoju karijeru. Njen menadžer potvrđuje da to ne dolazi u obzir i da Anahí ne želi da razočara svoje fanove. Jedna obožavateljka upitala je Rosasa: “Da li misliš da će Anahí odustati od svoje karijere?” a on je odgovorio: “Ništa vas ne može sprečiti da radite ono što volite.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR