693
Anahí više nije meksička kraljica tvitera: Preskočila je Paulina Rubio

Anahí više nije meksička kraljica tvitera: Preskočila je Paulina Rubio

693
SHARE

null

Anahí je sve ređe u medijima a kako ne planira da radi na svojoj glumačkoj odnosno pevačkoj karijeri u skorijoj budućnosti, možda i ne čudi što više nije najpraćenija Meksikanka na tviteru.

null

Njoj je tu titulu uzela 41-godišnja pevačica i glumica Paulina Rubio koja sad ima blizu 6.5 sledbenika, oko 200.000 više od Anahí. Među pet najpraćenijih Meksikanaca još su Roberto Gomez Bolanos sa 5.2 miliona sledbenika, Thalia sa 4.7 miliona odnosno Dulce Maria sa 4 miliona.

IZVOR: Life Content

14 KOMENTARA

  1. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

    SLAZEM SE,to uopste nije bitno…obe su pretalentovane i slatke…<3

  2. paulina super izgleda za svoje godine i ima pamtljive pjesmice,ova anahi nikad nije ni bila zanimljiva,sva je izvjestacena,ima iritantan glas :S

  3. Anahi će UVEK biti kraljica SVEGA ;) Ali ova vest me uopšte ne iznenađuje, Any je mnogo zapustila twitter otkako je sa onim Velascom, koji se meni nimalo ne dopada, ali dobro, ako je ona srećna, i mi, Anyfanovi, smo, zar ne?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.