473
Anahi uživa u samačkom životu

Anahi uživa u samačkom životu

473
SHARE

Iako trenutno nema momka, pevačica i glumica kaže kako je vrlo zadovoljna svojim životom u ovom momentu.

Anahi je postigla veliki uspeh serijom “Dvostruki život” u kojoj ima glavnu ulogu a sad je postala i modni direktor jedne kompanije. Zbog toga, ona ističe kako je vrlo srećna, iako trenutno nije zaljubljena.

“Tačno je da nemam vremena za ljubav, ali trenutno sam vrlo srećna i smirena. Morate svemu dati dovoljno vremena, pa ako moje srce kaže ne, ja to prihvatam”, rekla je ova slavna devojka.

18 KOMENTARA

 1. Bio je sinoć, samo je malo kasnio, pa si možda otišla.

  sinhttp://www.youtube.com/results?uploaded=d&search_query=anahi+twitcam&search_type=videos&uni=3

 2. Anahi je postala direktor kompanije “Aviesta”
  26.Jan.2012, 16:20, Izvor: Vesti.rs

  51061202_left_img.png

  Latino pevačica Anahi pored mnogobrojnih angažmana, ostvarila je saradnju sa modnom kompanijom “Aviesta”. Pevačica će preko kompanije pomoći svim pripadnicama lepšeg pola da pronađu idealnu obuću za sebe. U kreiranju modela obuće učestvovala je sama Anahi. Na osnovu odgovora koje date u mini kvizu, biće vam predloženo kakve štikle i tip cipela su idealni za vas. Prve kritike vrlo su pozitivne, pa je to sigurno veliko ohrabrenje za Anahi, koja će se pojaviti na otvaranju “Aviesta” prodavnica u Los Anđelesu sledeće nedelje.

  Sinoć je popularna pevačica održala video čet sa fanovima širom sveta putem Tvitera iz sopstvene kancelarije na Holivud Hilsu, gde ih je upoznala sa radom svoje kompanije, ali i najavila da započinje snimanje novog albuma za koji očekuje da ugleda svetlost dana u avgustu mesecu ove godine.

  Ukoliko i vi želite da odaberete vrhunsku obuću za sebe ili svoje drage, dovoljno je da posetite veb lokaciju na adresi aviesta.com i odaberete par cipela po ceni od 300 američkih dolara, koje će vas sigurno ostaviti bez daha.

  link to vesti.rs

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.