1178
Anahi u studiju: Šta sve znamo o njenom novom albumu

Anahi u studiju: Šta sve znamo o njenom novom albumu

1178
SHARE

Obećano – ispunjeno. Nakon završetka snimanje serije “Dvostruki život” kao i kraće pauze, Anahi je objavila video snimak koji potvrđuje da snima novi CD!

[youtube qGOzVA5Ptgs]

Kratki video zapis objavljen na zvaničnom YouTube kanalu Anahi prikazuje odlično raspoloženu Meksikanku dok snima novu pesmu u studiju, a mi smo prikupili i par informacija o tome kako će njen novi album izgledati.

null

U centru pažnje svakako će biti duet sa Flo Ridom. Anahi je već bila u studiji s reperom a postavila je i par slika na svoj Twitter. Takođe, mediji napominju kako je još uvek moguća i saradnja sa Pitbullom – pregovori sa njim još traju, pa se svi nadaju kako će biti pronađen zajednički jezik.

null

Anahi je prošle nedelje objavila i deo teksta jedne balade koja će se sigurno naći na CDu a jednu pesmu za nju je napisao i bivši član grupe RBD Christopher Uckermann. Nažalost, ne znamo kada će se novi album pojaviti, ali jedno je sigurno – prvi singl sa njega stiže nam pre septembra!

73 KOMENTARA

 1. Anahi u aprilu mesecu na srpskom Google-u:

  tr1.png

  Anahi danas:

  tr2.png

  Priblizava se milionu, sto ni RBD nije uspeo:

  tr567.png

  +

  tr4.png

  tr5.png

  tr56.png

  Svi fanovi sirite dalje!!

 2. Jaaaaooooo jedva cekaaam *_________________________* Bice savrsen!!!Jedva cekam da cujem tu jednu pesmu, ajde Any pozuri ne mogu da cekam visse :DDD <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.