Start Stars Hot News! Anahi: “Televisa će uvek biti moj dom”

Anahi: “Televisa će uvek biti moj dom”

SHARE

U novom intervjuu, Anahi govori o poslovnom uspehu s Aviestom ali i svojim planovima vezanim za muziku i film.

null

“Jako mi je važno da stvaram nešto novo, da dokažem sebi da mogu da razbijam barijere i stereotipe jer sam pevačica i glumim u TV sapunicama, pa mnogi misle da sam samo lepo lice i ništa više. Mislim da današnje devojke mogu da rade hiljade stvari. Jako volim modu, ona me fascinira i podstiče me da dizajniram”, rekla je Anahi o svojoj saradnji s onlajn prodavnicom Aviesta.

null

“Želela sam da svoje ime stavim na nešto u čijem sam stvaranju učestvovala. Drago mi je što svi toliko vole prodavnicu i shvataju da su cipele odličnog kvaliteta.”

Iako planira da posao proširi na Južnu Ameriku i Španiju, Anahi ne želi da zapostavi svoj životni san, pevanje.  Iako će se na neko vreme udaljiti od glume, ona svoju matičnu TV kuću Televisu, naziva svojim domom. “Ono što najviše volim jeste da putujem i pevam na koncertima. Naravno, ceo život ću osećati posvećenost prema Televisi, tamo sam rođena, odrasla i sve sam postigla. Biću deo Televise zauvek, zato što morate biti zahvalni i znati odakle dolazite.  Zato se uvek povinujem njihovim željama, ali i oni znaju da je moj san da putujem širom sveta i posećujem daleke zemlje.”

null

Kad je reč o novom albumu, Anahi ne žuri: “Rad na novom albumu će potrajati, jer svemu pristupam smireno. Počela sam da pišem, udružila sam se sa producentima, razmišljam o duetima”.

Na kraju, ona ponovo ističe koliko joj znači podrška fanova na društvenim mrežama. “Zato što moji fanovi vole da rade velike stvari koliko i ja, na Twitteru činimo pravu revoluciju. To me potpuno fascinira”.

OSTAVI KOMENTAR