Start Stars Hot News! Anahí: Srećna i spremna za promene u životu

Anahí: Srećna i spremna za promene u životu

SHARE

null

U prethodnih nekoliko meseci život Anahi se okrenuo za 180 stepeni a sve je počelo kad je preko zajedničkog prijatelja upoznala Manuela Velasca, svog sadašnjeg dečka i guvernera meksičke države Čiapas.

Novinari časopisa Caras posetili su Anahi i pokušali da otkriju kakvi su budući planovi slavne pevačice i glumice. Kao što smo juče objavili, Anahí je objasnila da zbog brojnih drugih obaveza nije sigurna kad će se pojaviti njen novi album a sad prenosimo deo intervjua koji se odnosi na njen ljubavni život.

null

Već nekoliko meseci si s Manuelom Velascom, kako si ga upoznala?

Zajednički prijatelj nas je predstavio i onda je naša priča počela.

Priča se da ćeš se uskoro udati, da li je to istina?

Naravno da nam je najveća želja da se venčamo! Srećni smo i želimo da ostvarimo toliko snova. Ali, sve u svoje vreme…

null

Šta ti se najviše dopada kod njega kao osobe?

Dopada mi se njegova postojanost jer je dokazao da je čovek visokih vrednosti i principa. Volim kako poštuje svoju porodicu i majku. Divim se njegovoj snazi jer ne prestaje da se bori za svoje ciljeve, ali iznad svega, on je dobar čovek, plemenit i s velikim srcem.

Šta se tebi najviše dopada u Čiapasu i zašto?

Najviše mi se sviđa toplina ljudi. Čiapas je raznobojna vesela država sa divnom prirodom, istorijom i starom kulturom, tradicijom i iznad svega to je država puna života.

null

Kakav je osećaj pronaći pravu ljubav?

Osećam se srećnom jer duboko u sebi verujem da ne postoji sila veća od ljubavi na celom svetu. Zbog nje se osećam jako i spremna sam na hiljadu stvari, osećam se kompletno i strastveno.

Već imaš dva nećaka; da li želim da zasnuješ svoju porodicu?

O tome sanjam svakog dana. Volela bih da budem majka.

Šta bi želela da poručiš fanovima?

Želela bih da se zahvalim svima koji me podržavaju i da im kažem kako sam srećna, kako su ovi najbolji momenti mog života. Volim vas i cenim to što svoje vreme posvećujete čitanju tekstove o meni i slušanju pesme “Absurda”.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR