907
Anahí slavi 30. rođendan, kaže da se oseća kao stara devojka

Anahí slavi 30. rođendan, kaže da se oseća kao stara devojka

907
SHARE

-043

Na današnji dan, tačno pre 30 godina u Meksiko Sitiju rođena je Anahi Giovanna Puente Portilla. Ulazak u četvrtu deceniju života za Anahí izgleda mnogo znači, jer je u šali rekla da se devojke u njenim godinama smatraju već matorim.

61221878

Naravno, meksička pevačica i glumica prosto je zatrpana porukama fanova koji joj čestitaju rođendan, a njima se već zahvalila napisavši na svom tviteru: “Hvala vam svima na divnim porukama. Volim vas.” Anahí je od detinjstva pred očima javnosti, a karijeru je još kao dete počela u seriji “Chiquilladas” pa je još pre snimanja “Rebeldea” i osnivanja grupe “RBD” bila vrlo poznata u svojoj zemlji. Anahí je za ovu godinu najavljivala svoj veliki povratak na muzičku scenu ali sve se ipak promenilo, jer slavna devojka planira udaju za svog momka, guvernera države Čiapasa, Manuela Velasca. Ipak, ona je obećala da će se vratiti pevanju i glumi, jer je to ono u čemu je najbolja. Srećan rođendan Anahí!

IZVOR: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Sretan rođendan srećooooo. <3333 Želim ti sve najbolje. :-* Anahi,nastavi sa svojim radom i želim ti puuuuno uspjeha u životuu. <33 ANAHIIII.  :-**

    DIRECTIONERKA ti sigurno ljepše izgledaš? -.- Ne znam zašto hejtate ljude koji su lijepi,talentovani.. A samo o svojim IDOLIMA mislite sve najbolje.. -.- Ja stvarno nemam ništa protiv NIKOGA,ali ne mora značiti da to i vi radite,ali NEMOJTE IH HEJTATI,jer niste NIŠTA bolji. <3

  2. Aj sad samo dajte minuse na moj komentar da izgleda kao da ima 45 godina. Prvi put kada sam je videla imala je 28 godina, a ja sam mislila da ima 42 godine! XD Ionako je ružna! Aj sad samo navalite sa minusima! Ne zanima me! Izvinite, ali to je moje mišljenje! Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ovo je moje!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.