1017
Anahi svesna da je činila mnoge greške

Anahi svesna da je činila mnoge greške

1017
SHARE

Anahi je svesna toga da je zbog slave upala u mnoge probleme, uključujući anoreksiju s kojom se borila dugih sedam godina.

null

“Slava je bila moj prijatelj i moj neprijatelj. Sujeta me je terala da bude najlepša, a to me je umalo koštalo života. Mnogo puta nisam bila u pravu, ali sam iz tih grešaka mnogo naučila. Cenim to što sam živa i okružena ljudima koji me vole”, rekla je Anahi, zahvalivši se porodici i prijateljima na podršci u tečim vremenima.

34 KOMENTARA

  1. Anahi je osoba koja je sama prosla kroz mnoge teske stvari u zivotu i uspela je da ih prevazidje samo svojom voljom…sto nije lako…a danas je mnogo tesko biti bolestan,takvo je neko vreme doslo da se ljudi podsmevaju bolesti i osudjuju bolesne…svako od nas je jedinstven sa svojim manama i vrlinama,niko nije savrsen i ne treba da tezimo ka tome…treba biti zadovoljan sa onim sto ti je zivot/Bog/ko god dao…tek tada covek moze da bude srecan…a nasjrecniji definitivno uz porodicu i najblize…to je neprocenjivo…ne znam sta bih radila da nemam tako divnu porodicu i tako dobre i iskrene prijatelje.

  2. Najlepsa, najbolja, najdivnijaa…….sve naaaaaaj <3 obozavam jee *__________* Samo da nam sto pre dodje u Srbiju sa novim diskooom :D jedva cekam da cujem pesmeee ^^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.