128
Anahi pripema duet sa prijateljem, pevačem Noelom Schajrisom

Anahi pripema duet sa prijateljem, pevačem Noelom Schajrisom

128
SHARE

null

Mediji su prethodnih meseci pisali praktično samo o najavama udaje sjajne meksičke pevačice, pa je njen novi muzički CD nekako bio u drugom planu. Ali, to više nije slučaj!

Anahi i njen prijatelj Noel Schajris snimaće duet koji još uvek nema ime, a pevačica kaže da će to biti prijatno iznenađenje za njene fanove, koji novi album isčekuju još od 2009. godine. Nažalost, datum izlaska CDa još nije ni okvirno poznat, ali Anahi sebe doživljava kao perfekcionistu i radije će sačekati da sve bude apsolutno po njenim željama. “Mislim da je rizično objaviti nešto što nije 100% kvalitetno, jer želim da vam pružim sve. Zato još uvek nisam izbacila album – mnoge stvari mi se ne sviđaju i ne želim da ih radim polovično”, poručila je Anahi svojim fanovima na Twitteru.

4 KOMENTARA

  1. i ne treba, EMI je muzicka kuca koja je nikada nije dovoljno podrzavala jos imajuci u vidu da se sad raspada i prodaje…bolje da saceka da se sve sredi pa da izda CD, ovako ce samo upropastiti kvalitetne pesme.Al bice 2013, do leta.A sto se udaaje tice, nadam se da se nece udati, jer bi bila zena politicara, a to nosi neku odgovornost i ne bi mogla da bude otkacena i luda kao do sada vec fina, a to se nama ne svidja.

  2. Od 2009? Omg, mislim da njeni fanovi jedva cekaju da izadje njen novi album, msl. nisam njen fan, ali mislim da je vreme da se i njeni fanovi obraduju. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.