1109
Anahi pozvana na Olimpijske igre u Londonu!

Anahi pozvana na Olimpijske igre u Londonu!

1109
SHARE

Pevačica je nedavno podelila sa obožavaocima informaciju da je pozvana da učestvuje na najvećem planetarnom događaju ove godine.

null

U razgovoru sa fanovima, meksička lepotica otkrila je kako je dobila poziv da peva na jednom od događaja na predstojećoj Olimpijadi, ali nije nam otkrila da li će ga i prihvatiti. Anahi jedino ističe da još uvek jako zauzeta radom na albumu za koji kaže da će iznenaditi sve, a u pripremi je i prvi spot.

157 KOMENTARA

  1. Prva latinoamer. pevacica na TVZ ^^ Novosti skidan sa Anahinog sajta, tako da ce biti puno novosti :)) Multishowov kanal btw :)))

    exitos%25252013.jpg

  2. Slazem se sa Jenice bas mi se svidja svaku rec sto je napisala i to pogotovo da , mi smo je ovde prvi zavoleli , pa ne bas samo srbija nego i BiH. tacno takooo,a ti danice u cemu je tvoja poenta? Devojka je bas lepo napisala! Sto je najvaznije,istinito!

  3. Slikace se kao kolege, jer rade sa istim producentima, a ti producenti ne misle isto kao i ti :D :D :D Ja mislim da ne misli niko kao ti :D :D :D Koliko mrznje ima u tebi, mnogo si ogorcena osoba. Ona ce se slikati sa njima, a fanovi ce da urade sve da urade i zajednicki projekat, jer Anahi ima mnogo fanova koji je podrzavaju u svemu. :D :D :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.