415
Anahi poriče da je išla na liposukciju

Anahi poriče da je išla na liposukciju

415
SHARE

Pre nekoliko dana lokalni meksički mediji objavili su informaciju da glumica i pevačica svoj prelep izgled duguje liposukciji, što ona odlučno poriče.

null

Glasina je krenula prošle nedelje, ali Anahi je tek sad odlučila da se oglasi i to na svom Twitteru. “Tužno je što mnogo ljudi veruju u sve glasine. Ja vodim srećan život”, napisala je između ostalog. Sudeći po slikama koje objavljuje na ovoj društvenoj mreži ona je zaista u odličnoj formi. Nadajmo se da će uskoro biti nekih novih informacija vezanih za njen novi album.

36 KOMENTARA

 1. Kad nadjem stavicu 8) Sad ne mogu da trazim (ni da nadjem) jer moram da palim u grad a kad se vratim, stizem ovde da trazim i stavim sta treba, znate vi da ja ispunjavam obecanja, najbolji i neprevazidjeni ^^

 2. bila je u bolnici, neka Flor Rubio je rekla da je Anahi radila liposukciju.Anahina sestra je to demantovala i rekla da je liposukciju radila njihova mama, Anahi e smo isla u posetu, ima video.Kasnije je i sama Anahi to rekla.. Inace ne vidim nista lose ako neko uradi liposukciju, ja sam prvi koji bi je uradio da sam debeo i da imam para, ali ona stv nema potrebe za tim, devojka kida koliko je zgodna.

 3. Ona je savsrena, ima perfektnu liniju i taj koji je lupio da je isla na liposukciju mora da je corav.

  Anahi – savrsenstvo !!! :)

 4. Anahi u aprilu mesecu na srpskom Google-u:

  tr1.png

  Anahi danas:

  tr2.png

  Priblizava se milionu, sto ni RBD nije uspeo:

  tr567.png

  +

  tr4.png

  tr5.png

  tr56.png

  Svi fanovi sirite dalje!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.