1096
Anahí pobrisala sve slike sa prijateljem iz RBDja nakon njegovog hapšenja!

Anahí pobrisala sve slike sa prijateljem iz RBDja nakon njegovog hapšenja!

1096
SHARE

Christian-e-Anahi-principal

Anahí je odlučila da gurne u zaborav svog nekadašnjeg kolegu i prijatelja iz benda RBD koji je zbog nasilja nedavno uhapšen u Sjedinjenim Državama.

Kako prenose meksički tabloidi, Anahí je odlučila da ukloni sve fotke na kojima se pojavljuje sa Chavezom, a koje je prethodno postavljala na razne društvene mreže. Pevačica i glumica time naglašava kako ne želi da se njeno ime povezuje sa osobama koje su prekršile zakon. Interesantno, pre samo nekoliko meseci, Anahí je za Christina rekla da joj je on “najbolji prijatelj, osoba od poverenja i kao brat.”

240f0e7f3b_72705158_o2

“Anahí je zatražila i od Christina da obriše njihove zajedničke slike jer kao buduća prva dama Čiapasaa ne može biti uključena u bilo kakav skandal”, otkriva jedan izvor za časopis Fama.

IZVOR: Life Content

17 KOMENTARA

  1. bravo kazi zasto je uhapsen napisi clanak ili tako nesto,ako ne samo nam ovde odgovori… :)

  2. Mislim da nije ovo lep gest od strane Anahi. Ako je izjavila da je on njen “najbolji prijatelk, osoba od poverenja i kao brat” trebala bi da mu pruži podršku, popriča sa njim, da mu neki savjet, itd. Shvatam ja da će ona biti uskoro prva dama Čiapasa i da ne može biti uključena u skandale, ali nije lijepo! A nadam se da će sa Christianom sve biti u redu! :(

  3. Odbacene su sve optuzbe protiv Chrisa…Ja jako volim Anahi,ali ovo nije lijepo sa njene strane,jer su oni pre svega bili ka porodica i to jos od CLASE 406 i da nakon svega toga sve baci u vodu zbog lazne optuzbe .Sve ja to razumijem da ce postati prva dama,ali opet … Hmm. Ne vjerujem ni svemu sto novine pise,jer imam fan club u vezi RBDa i pratim sve njihove novosti… :*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.