509
Anahi objavljuje pesmu u humanitarne svrhe

Anahi objavljuje pesmu u humanitarne svrhe

509
SHARE

Najpopularnija meksička muzička zvezda udružiće snage sa Christianom i Miguelom Boseom kako bi snimili zajedničku numeru.

null

Osim Anahi, Christiana i Miguela, na pesmi će svoje glasove dati još i Yuri odnosno Gloria Estefan, a cilj je pomoći fondaciji pod nazivom “U našim rukama”.  Ova organizacija pomaže ljudima koji su najviše pogođeni ekonomskom krizom, koja je dovela do brojnih otpuštanja radnika.  Snimanje pesme zakazano je za 10. jul i ne sumnjamo da će ona postići veliki uspeh.

38 KOMENTARA

 1. Najbolja, najsavrsenijaa……..obozavam je *___________________* kako je divnaa <3 BRAVO moze li jedan njen poster???Ali da je slika novija :D plss

 2. Vrlo si dosadna, to bi trebala vec da znas (: Razumem da je ne volis, ali ne razumem razlog da pises sa toliko nickova ovde i da poksuavas da je bezuspesno uvredis (:
  U svakom slucaju, Anahi je jedina meksicka zvezda koja izlazi po casopisima u celom svetu, a kojoj novinari ne daju mira cak i kada je nema uopste u medijima dok radi na disku kao sada u Los Andjelesu (:
  I vrlo cudno, buduci da je treca latino pevacica po broju clanaka u svetu, a prva u Srbiji (:

 3. Anahi-4.jpg

  Ovo je Anahin zet i muzicki direktor. U twitu kaze (posto prevodim bukvalno): ”upravo sam preslusao prvu pesmu novog albuma moje svastike (Anahi), ovo ce naterati ceo svet pod noge” i drugi ”razgovaram sa svastikom o njenon novom disku, cuvajte se kakve sve licnosti rade na ovom projektu, DJ Buddah, Rock Mafia; i mnogi drugi, spektakularno”.

  Inace DJ Buddah je producent Lady Gage ;) Ja jedva cekam da cujem prvu pesmu, ali stvarno jedva cekam :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.