387
Anahi je divna tetka!

Anahi je divna tetka!

387
SHARE

Pevačica, glumica a sad i modna direktorka, govorila je koliko joj je drago što je ponovo postala tetka.

“On je predivan mali, to je ljubav koju je teško objasniti.  Ne mogu da verujem sama sebi, želim da ga oblačim, mazim i vodim da se igramo. Obožavam mog nećaka, želim da ih imam što više kako bih vežbala pre nego što ih i sama poželim”, rekla je Anahi o malenom Santiagu kojeg je njega sestra Marichelo rodila prošle nedelje.

Ipak, Anahi ističe i da je majčinstvo još jako daleko za nju. “Moram više da vežbam, nije to još uvek za mene”. Ona je za vikend otvorila svoju onlajn prodavnicu koja se nalazi na adresi aviesta.com.mx i prodaje odeću i obuću, a ovaj događaj u startu je privukao čak 25.000 ljudi.

15 KOMENTARA

  1. JADNa ANNIE SAD. NAVODNO ANA PAULA JOJ SREDILA NOS PA JE MORALA DA SE OPERISE (NARAVNO PLASTICNA OPERACIJA A ZA FANOVE IZ ZDRAVSTVENIH RAZLOGA HAHA )  STA CE SAD DA IZMISLI DA JOJ JE URADILA BEBA DA BI NESTO OPET OPERISALA IZ ” ZDRAVSTVENIH RAZLOGA” HA HA ..I DA MOLIM VAS BRAVO NE POSVECUJTE PAZNJU KVAZI ZVEZDAMA KOJE U SRBIJI NISU NI POPULARNE ..MISLIM TO NE VAZI ZA ANNIE S OBZIROM DA NJENA SERIJA DOS HOGARES OBARA REKORDE GLEDANOSTI NA PINKU U NAJUDARNIJEM TERMINU 5 UJUTRU  MISLIM NEMA STA SVETSKA GLUMICA EXLUZIVAN TERMIN BRAVO ANNIE DOKAZALA SI REALNOST A NE ZELJE FANOVA KOLIKO SI POPULARNA U SRBIJI.

  2. DA LI SI TI NORMALNA? JER TE NEKO ZVAO OVDE? NIIJE! PA STA HOCES ONDA, AKO JE NE VOLIS NEMOJ DA KOMENTARISES VISE! STA MISLIS KO SI? I NE DIRAJ ANAHI VISE BRE!!!! NJENE OPERACIJE NJEN PROBLEM, NJEN ZIVOT NJENA STVAR.. TO NE TREBA DA TE SE TICE NIMALO! I AJ SAD IDI NA LIVADU I UZIVAJ U ZIVOTU .I.

  3. Ja ni jednu sliku nisam videla do sada,tj.jesam,ali samo prvu,ostale dve nikad xD inace,obe su iz Metropolitana <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.