902
Anahí drastično gubi na težini, ponovo joj preti anoreksija?

Anahí drastično gubi na težini, ponovo joj preti anoreksija?

902
SHARE

null

Kako prenose meksički mediji, Anahí je već izgubila nekoliko kilograma a sve je posledica problema vezanih za predstojeće venčanje.

Kako je preneo sajt Univision, pevačica i glumica sve je nervoznija kako se bliži dan njenog venčanja za guvernera Čiapsa, Manuela Velasca pa vrlo slabo jede. Navodno, najveći problem sad predstavljaju Manuelove obaveze ali i činjenica da venčanica koju za Anahí radi slavna kreatorka Vera Wang, još nije gotova. Fanovi se nadaju kako će se nakon svadbe Anahí vratiti svojoj muzičkoj karijeri, ali s obzirom da će postati prva dama Čiapasa, veliko je pitanje hoće li joj to biti dozvoljeno, sve dok je Manuel Velasco guverner.

IZVOR: Life Content

6 KOMENTARA

  1. ah, nece se ona udati, a i ako se uda, dajem im maksimalno 2 godine :D msm realno, on je politicar a anahi je onako, nije ona za politicara. mozda se samo zavaravam jer hocu da nastavi karijeru, ali imm osecaj da to nece potrajati, ta veza, pogotovo jer se prica da je to delo Televise, i da je on gej, p se sve radi iz nekih politickih razloga………….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.