317
Anahi debitovala kao modni direktor

Anahi debitovala kao modni direktor

317
SHARE

Meksička pevačica i glumica pozvala je svoje Twitter sledbenike da posete novi vebsajt na kom će im ona pomoći da pronađu idealnu obuću za sebe.

U saradnji sa kompanijom Aviesta, na ovom sajtu Anahi je ponudila svim devojkama da pronađu nešto u kolekciji na čijem je stvaranju ona učestvovala. Na osnovu odgovora koje date u mini kvizu, biće vam predloženo kakve štikle su idealne za vas.

Prvi komentari fanova ali i kritike vrlo su pozitivni, pa je to sigurno veliko ohrabrenje za Anahi, koja će se pojaviti na otvaranju Aviesta prodavnice u Los Anđelesu, krajem ovog meseca.

19 KOMENTARA

  1. @NickiMinaj: Sto je jadna? Sto ima super zivot, bogata je i poznata?
    Ono sto ti nikad neces biti? Da, jeste. Ajde setaj devojko, trazi mozak, ispustila si ga negde.

  2. a ti idi naci zivot verovatno si ga izgubila a ti milicaa ja nesirim negaivnu energiju nego govorim istinu i ti idi naci zivot zajedno a ovom fuksom……HVALA!!!!

  3. ja naravno necu postati poznata kao nicki ali vi ce te postati plasticne kuckice kao anahi ako vec niste i puca mi kurac za vas i vase misljenje…i nezelim da se svadjam oko neke kurve i sa nekim kurvama…cao pozzz vidimose xD

  4. @TeamMinaj: Jao, uvredila si nas, odoh da placem. Znas koliko nam se jebe za tvoje misljenje? NEBITNA SI, lutko. Idi radi nesto pametno, ako je to ikako moguce, ovde si visak.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.