Start Stars Hot News! Ana Ivanović: Nemam ništa protiv lezbejki

Ana Ivanović: Nemam ništa protiv lezbejki

SHARE

Popularna srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je za Kurir da je seksualno opredeljenje svake žene njena individualna stvar.

“Nemam ništa protiv žena koje se opredeljuju kao lezbejke. To je individualna stvar, a prema njima se odnosim normalno. Nemam problem s tim, niti ih gledam drugačije. Smatram da je to sastavni deo života”, izjavila je Ana Ivanović.

Ona je dodala da se ne oseća kao seks-simbol, ali da joj gode poređenja s holivudskom glumicom Catherine Zeta-Jones: “Ne vidim sebe kao seks-simbol, ali najbolje je da drugi komentarišu na tu temu. Najlepše se osećam u kućnoj varijanti, u pidžami ili trenerci. Poređenja s Catherine Zeta-Jones mi gode, jer je ona vrlo lepa žena”.

Zbog popularnosti je, kaže, imala i problema s obožavaocima: “Znali su biti nasrtljivi, ali ništa posebno. No, događalo se i da mi pošalju neki lep poklon za rođendan”.

Ivanović kaže da među teniserkama nema previše prijateljica, jer su ljubomorne: “Zbog toga se više družim sa teniserima. Teniserke su ljubomorne, stalno gledaju da li si lepša od njih i koliki imaš ugovor. Nadam se da će se to jednog dana promeniti, a dotad ću se više družiti s teniserima. Najviše vremena provodim sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom, koji je jedan od najskromnijih ljudi koje sam ikad upoznala”.

OSTAVI KOMENTAR