Start Stars Hot News! Amy Winehouse u bolnici – procurele joj grudi!!!

Amy Winehouse u bolnici – procurele joj grudi!!!

SHARE

00576432_000004

Amy Winehouse ponovo je hospitalizovana zbog svojih silikonskih umetaka, a ne zbog lekova kako se isprva mislilo.

Kontroverzna umetnica očito loše bira plastične hirurge, jer je početkom nedelje primljena u bolnicu zbog curenja silikonskih umetaka u grudima. Mediji su prvo dobili informaciju da je pevačica došla u “Londonski medicinski centar” zbog komplikacija s lekovima koje uzima, ali njen otac je to negirao tvrdnjom da Amy ponovo ima problema s novim grudima koje su navodno koštale 35.000 funti.

“To nije zbog prehlade. Ona je u redu, samo je nešto malo procurelo”, rekao je Mitch Winehouse u svom internetskom showu Showbiz Rant.

Amy je postala ovisna o plastičnim operacijama iako neprestano ima problema sa silikonskim grudima. Izjavila je da želi ponovo pod nož kako bi izgledala kao “pin-up” devojka. Amy koja je poznata po svojim brojnim ovisnostima, mogla bi završiti kao majka Kanye Westa koja je preminula na liposukciji.

“Amy obožava svoje grudi. Ne može da prestane da ih dodiruje i pokazuje prijateljima. Kaže kako se ponovo oseća kao žena i želi imati više oblina”, rekao je jedan njen prijatelj. Obožavatelji su kritikovali kontroverznu pevačicu zbog plastične operacije, jer smatraju da je time narušila svoj “trash” izgled kojim se proslavila. “Želi novu operaciju i umetke u guzi kako bi postigla “pin-up” izgled o kojem toliko sanja”, rekao je prijatelj popularne umetnice.

OSTAVI KOMENTAR