Start Stars Hot News! Amy Winehouse se seli iz Londona?

Amy Winehouse se seli iz Londona?

SHARE

Slavna pevačica mogla bi se na nagovor bivšeg supruga odseliti iz Londona. Njen bivši suprug i sadašnji dečko Blake Fielder-Civil odlukom suda mora boraviti na severu Engleske, u Sheffieldu, gde odlazi na rehabilitaciju pa nagovara Amy da napusti London i pridruži mu se na severu. Na to ga je, navodno, svojim ponašanjem ponukala sama pevačica, koja partija po Londonu i koketira s drugim muškarcima dok je on na lečenju.

“On zahteva da se Amy doseli u Sheffield i bude s njim dok traje rehabilitacija. Želi da je blizu njega kako bi je mogao držati na oku”, otkrio je jedan izvor britanskom Daily Staru.

Blake, koji je odslužio zatvorsku kaznu zbog fizičkog napada na vlasnika jednog puba 2007. godine, navodno je besan zbog Amynog raskalašenog ponašanja. Pevačica se, navodno, tokom večernjeg izlaska previše opustila, pa je, zabavljajući se s nepoznatim muškarcem, oko njega omotala noge i ljubila ga po licu, zbog čega je Blake pobesneo. Iako zna da se Amy voli zabavljati, Blakeu je to dosadilo pa je počeo od Amy zahtevati da se preseli, iako je pevačica nedavno u Londonu kupila luksuznu vilu vrednu 4 miliona dolara.

OSTAVI KOMENTAR