233
Amy Winehouse otkazuje koncerte po Evropi

Amy Winehouse otkazuje koncerte po Evropi

233
SHARE

Nakon subotnjeg fijaska u Beogradu, Amy Winehouse je otkazala deo svoje evropske turneje.

[youtube G_w-93QCSGU]

Službeno je saopšteno da Amy neće održati koncert u Istanbulu, kao ni onaj koji se u Atini trebao održati u sredu. Upitno je i ostalih 12 koncertnih datuma, a organizatori o tome kažu kako će “problem pokušati rešiti što je moguće pre”. Podsetimo, Amy je na koncertu u Srbiji bila pijana, a navodno i drogirana. Padala je po pozornici, psovala i nikako nije mogla spojiti reči svojih hitova pa je publika kući otišla razočarana.

15 KOMENTARA

  1. Pa tako i treba! Šta?! Ne treba još više da se bruka posle onog skandala,u Beogradu.Baš,ali baš se izblamirala! Treba da ju je sramota..Samo bih poručila Amy-nim fanovima u drugim gradovima,da uopšte ne treba da im bude žao što neće doći u njihov grad,ne bi oni ništa propustili.. 

  2. @Andjela Bieber,imala je koncert u Beogradu i potpuno se izblamirala..došla je mrtva-pijana na nastup,mrmljala je tekst pesama (znači čak nije znala ni tekst pesme da otpeva kako treba) otišla je sa nastupa,pa se ponovo vratila i sela pored benda,bila je totalno izviždana od strane fanova i razočarala je sve redom..  http://www.prva.rs/sr/video/zabava/exkluziv/mediaSet/1871/Exkluziv+20.06./5117.html      ma evo pogledaj i sama..BRUKA!! Nadam se da sam ti bar malo pojasnila stvari.Pozz ♥

  3. trebala je da ispostuje fanove i da ne pije prije koncerta! Glupaca! Def. nema nade za nju. Cula sam da je pala 3 puta.. -_-

  4. @Anjdela Bieber,NE! NIKADA,ne bih išla na njen koncert..to bi bile bačene pare.
    P.s. I uopšte ne žalim što nisam bila na njenom koncertu : ) Pozz

  5. Ona je pozdravila Atinu (i New York….koliko pijan/nadrogiran moras da budes da bi pozdravio dva grada iz glavnog grada potpuno trece zemlje?O_O) u Beogradu,a sad otkazuje koncert.Pa dobro,bar su dobili pozdrav odnekud.

  6. Ma….debil..je to….zena stvarni ima dobar glas..ali kako sebe unistava to je neverovatno….xD….ipak mi neznamo kako je biti pijan ko letva…ali opet ko je pusti taskvu…..STRAVA I UZAS…..!!!

  7. Ja iskreno nju nikad nisam slusala ali je kvalitetan izvodjac.Najvecu krivicu ima njen menadzer pa brt zar nije video u kakvom je stanju pa je pustio na scenu ili najbitnije je sabrati novac a ona se bas izblamirala.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.