Start Stars Hot News! Amy Winehouse dnevno prima trideset poziva od bivšeg supruga koji je moli...

Amy Winehouse dnevno prima trideset poziva od bivšeg supruga koji je moli da se pomire

SHARE

Amy Winehouse ima novog dečka, a otkako joj se dogodila nova ljubav, pevačica je odlučna u tome da se zauvek reši svog bivšeg supruga Blakea. Blake i Amy razveli su se prošle godine, no uprkos tome, svoju vezu su nekoliko puta obnavljali. Budući da obnavljanje veze nije uspelo, 26-godišnja Amy želi Blakea van svog života.

Izvori bliski pevačici otkrili su stranim medijima kako Amy svakodnevno prima više od trideset poziva od Blakea, koji je moli da mu se vrati. Budući da se sama više ne može nositi s time, Amy je u pomoć pozvala svog oca. “Blake ne može prihvatiti da je Amy konačno krenula dalje. Zove je konstantno, ucenjuje je i preti joj. Njen otac sada pokušava dobiti zabranu pristupa za Blakea, kako bi ga sprečio u nameri da se približi njegovoj kćeri”, izjavio je izvor.

Budući da je Mitch krivio Blakea za ovisnost svoje kćeri, presretan je zbog ovakvog razvoja događaja. Amy je odnedavno u vezi sa 33-godišnjim redateljem Regom Travissom. Amyin otac izjavio je kako je zadovoljan novim muškarcem u životu svoje kćeri.

OSTAVI KOMENTAR