Start Stars Hot News! Amy se ponovo udaje u Vegasu?

Amy se ponovo udaje u Vegasu?

SHARE

Amy Winehouse navodno se ponovo udaje za svog bivšeg supruga Blakea Fielder-Civila, a svadba će biti u Las Vegasu, čim pevačica dobije vizu za SAD. Ulazak joj je za sada još uvek zabranjen jer je bila uhvaćena s marihuanom i optužena za napad na obožavaoca.

Pevačica u svom drugom bračnom pokušaju ne želi puno promena pa će tako mladoženja biti isti kao i prvi put, a ceremonija neće biti tradicionalna, već brzinska kao i prva. Jedino se razlikuje mesto venčanja, ovaj put će to navodno biti u Las Vegasu, za razliku od prvog braka koji je sklopila u Majmiju. Amy misli da je upravo Majami bio loša sreća kriva za raspad prvog braka i nada se da će joj Vegas doneti više sreće.

Ako do reprize vjenčanja uistinu dođe, trebalo bi to značiti da se razuzdana pjevačica napokon rehabilitirala od svih poroka, uključujući i alkohol, jer upravo joj je život bez opijanja Blake naveo kao uvjet za ponovno sklapanje braka.

Kontroverzni par sada je napokon razriješio sve razmirice i krenuo od početka, navodi za The Sun jedan izvor. Amy ne prestaje pričati o zajedničkoj budućnosti s Blakeom, a da im bude ljepše kupili su i novi dom u Londonu vrijedan 2 i pol milijuna funti.

OSTAVI KOMENTAR