245
Amy Lee želi solo karijeru

Amy Lee želi solo karijeru

245
SHARE

Pevačica benda Evanescence ozbiljno razmišlja o tome da postane samostalni izvođač i snimi album od pesama koje bend nije želeo da upotrebi.

Pevačica i tekstopisac prestala je s radom na trećem studijskom albumu benda prošle godine i odbacila je veliki broj pesama, pre nego što ponovo započela projekat. Ona kaže da te pesme nisu bile dobre za Evanescence, ali bi bile prave za solo ploču.

“Mislim da neke od ovih pesma nisu za Evanescence. Neke od tih pesama mogu da posluže za solo projekat u budućnosti. Imamo veliki broj pesama iz tog vremena kao i pesme koje je bend napisao zajedno”, rekla je Amy za The Puls of Radio. “Trenutno sam fokusirana samo na Evanescence ali mislim kako je moguće da neke od tih pesama završe na drugim projektima, možda solo albumu, možda na nečemu drugom…To nije Evanescence muzika. Neke od ovih stvari su vrlo svedene i akustične.”

7 KOMENTARA

  1. Ou da, i ja sam pomislila da zeli da ode O.o Naslovi su glupavi (princip-“Tresla se gora, rodio se mis” :D) E, pa ja bih volela da Amy snimi solo album! Videli bi smo je i u drugacijem svetlu ^^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.