1121
Amerikanka pokušala da pošalje živo kučence poštom

Amerikanka pokušala da pošalje živo kučence poštom

1121
SHARE

Baš kao što mnogi imaju običaj da poštom u paketima šalju plišane igračke i razne druge darove, jedna je 39-godišnja Amerikanka na put duži od 1.770 kilometara odlučila da pošalje živo psetance.

Štene po imenu Guess, Stacey Champion je zapakovala u kutiju i pokušala ga iz Mineapolisa kao rođendanski poklon poslati u Atlantu. Na kutiji je pisalo: “Ovo je za tvoj 11. rođendan. To je ono što si želeo”. Kad je predavala paket poštanskim službenicima, Champion im je kazala da budu oprezni s njim jer je “osetljiv”, a dodala je i kako ne treba da brinu čuju li čudne zvukove iz paketa jer je u njemu “igračka”, tačnije robot.

Jedan šokirani poštanski radnik čuo je grebanje i cviljenje pa je ipak brzo otvorio kutiju i spasio tako četvoromesečno kuče. S obzirom da bi dobro zapečaćena pošiljka putovala najmanje dva dana do odredišta, štene bi sigurno uginulo. Poštanski i policijski službenici ostali su šokirani ovim potezom. “Zamislite kakva bi trauma za dete bila da je dobilo uginulog psića za rođendan”, kazala je policijska narednica Angela Dodge. Pas je odveden u prihvatilište za životinje, a Champion je zaradila prijavu zbog okrutnosti prema životinjama.

10 KOMENTARA

  1. Jaoo kako je saltko ovo kučence na slici (imala sam takvo na telefonu)..
    Što se tiče ove vesti mogu reći da se u današnje vreme više dešavaju čudne nego normalne stvari! Mislim šta će sve ljudima na pamet pasti!..STRAŠNO…

  2. jaOoOoo dusssaa widi kako je sladak !!!! ♥♥♥ :)

  3. WTF,pa zar je ta zena mislila da ce kuce moci da prezivi 2 dana zatvoreno u kutiji??!! O.O  Preslatko je ovo sa slike :D Dobro je da ga je spasio taj sluzbenik..

  4. ajme al ima glupih ljudi O.O kako nekome uopste moze pasti takva glupost napamet? bez hrane i vode, cetvoromesecno kucence slati postom.. =.= sta da jede i pije? karton? O.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.