Start Stars Hot News! Amerikanka pokušala da pošalje živo kučence poštom

Amerikanka pokušala da pošalje živo kučence poštom

SHARE

Baš kao što mnogi imaju običaj da poštom u paketima šalju plišane igračke i razne druge darove, jedna je 39-godišnja Amerikanka na put duži od 1.770 kilometara odlučila da pošalje živo psetance.

Štene po imenu Guess, Stacey Champion je zapakovala u kutiju i pokušala ga iz Mineapolisa kao rođendanski poklon poslati u Atlantu. Na kutiji je pisalo: “Ovo je za tvoj 11. rođendan. To je ono što si želeo”. Kad je predavala paket poštanskim službenicima, Champion im je kazala da budu oprezni s njim jer je “osetljiv”, a dodala je i kako ne treba da brinu čuju li čudne zvukove iz paketa jer je u njemu “igračka”, tačnije robot.

Jedan šokirani poštanski radnik čuo je grebanje i cviljenje pa je ipak brzo otvorio kutiju i spasio tako četvoromesečno kuče. S obzirom da bi dobro zapečaćena pošiljka putovala najmanje dva dana do odredišta, štene bi sigurno uginulo. Poštanski i policijski službenici ostali su šokirani ovim potezom. “Zamislite kakva bi trauma za dete bila da je dobilo uginulog psića za rođendan”, kazala je policijska narednica Angela Dodge. Pas je odveden u prihvatilište za životinje, a Champion je zaradila prijavu zbog okrutnosti prema životinjama.

OSTAVI KOMENTAR