Start Stars Hot News! Američki mediji tvrde: Harry Styles želi Caru Delevingne

Američki mediji tvrde: Harry Styles želi Caru Delevingne

SHARE

null

Yahoo! tvrdi da Harry ne može bez zgodne manekenke, pa da je s njom ostao blizak čak i za vreme svoje kratke veze s Taylor Swift.

“Harry nije navikao da neko raskida s njim i nije izbacio Caru iz svog sistema”, tvrdi jedan insajder. “Harry je i dalje opčinjen njenim stilom, zabavnim načinom života i okruženjem u kojem radi. To je drugačiji svet od Harryjevog i želi da ga upozna iznutra. On obično dobija devojke koje želi ali ova mu izmiče a on ne odustaje. Cari se Harry dopada ali trenutno u prvi plan stavlja svoju karijeru i ambicije. Ipak i dalje su u kontaktu i Harry je želi.”

null

Isti insajder tvrdi kako je Harry slao poruke Cari čak i dok je bio u vezi s Taylor Swift. “Harryju se ona jako dopada i svoju bliskost drže u tajnosti. Harry misli kako bi ona mogla biti prava. On sve drži u tajnosti ali njegov tata odobrava tu vezu i misli da je Cara sjajna. Harry joj je poslao buket cveća i poklon pre nego što je ona nastupila na Victoria’s Secret šou, jer joj je to bio debi. Slao joj je poruke kasnije, govoreći kako je prelepo izgledala.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR