804
Američki blogeri ismejali voštanu figuru Kim Kardashian: Zrikava je!

Američki blogeri ismejali voštanu figuru Kim Kardashian: Zrikava je!

804
SHARE

Američka starleta Kim Kardashian dobila je voštanu dvojnicu u slavnom muzeju Madame Tussauds. Osim što mnogima nije jasno iz kojeg razloga je ona uopšte dobila tu čast da se nalazi rame uz rame sa velikim i pravim zvezdama, razni američki blogeri i forumaši popljuvali su njenu voštanu dvojnicu.

Naime, kako tvrde, voštana Kim je zrikava te dodaju da grudi prave Kim izgledaju mnogo bolje nego na njenoj kopiji. Neki pak smatraju da je njena voštana figura najgora ikad te da više liči na Kate Beckinsale ili pak Evu Longoriju. Te navode još uvek nije komentarisala dotična Kim, ali s obzirom na to da je opšte poznato da ima dug jezik, zasigurno ćemo vrlo uskoro saznati šta lepa starleta ima reći o svojoj dvojnici.

Image Hosting by imagefra.me

19 KOMENTARA

  1. Koja budala je njoj napravila ovu vostanu dvojnicu?!Ma pocemu je ona to zasluzila?!Po skandalima?!E jadnosti!!!

  2. tako je malla kraljice…………….KIM JE PRELEPA I MOGLA BI DA SE UDA ZA MENE KAD BI HTELA…………………..

  3. Lepa je, ali je glupa. Glupo prica, njen mozak je na nivou nekog deteta. U onoj emisiji strasno je glupa…Ali sto jeste, jeste, lepa je…

  4. Jeste lepa,ali ne vidim ni jedan jedini razlog da joj naprave vostanu figuru.Glupa je,a i nikom nije jasno sta radi…………

  5. Jeste lepa i swe to. . . . ali zasto stoji u muzeju sa legendama poput mj-a. . . . ?? sta je uradila snimilb rijaliti. . .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.