712
Justin Bieber proglašen za jednu od najpopularnijih žena sveta!

Justin Bieber proglašen za jednu od najpopularnijih žena sveta!

712
SHARE

UntitledGFDGDFG

Jedna od najgledanijih informativnih emisija u Americi, Fox News, objavila je listu najpopularnijih žena sveta na internetu, a u vrhu se našao i Justin Bieber.

Justin Bieber And His Crew Stop For Junk Food

Biebs je uspeo nemoguće, pa je i kategoriji devojaka dospeo do mesta u vrhu, nadmašivši Miley Cyrus i Avril Lavigne, ali ne i Britney Spears, zauzevši sedmu poziciju. S obzirom da je Justin definitivno muškarac, to i nije tako loš plasman. Naravno, u pitanju je samo greška koja nije primećena na vreme, pa su je videli milioni ljudi.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

81 KOMENTARA

 1. A ha ha ha, pukao sam od smeha kada sam procitao naslov “Justin Bieber proglašen za jednu od najpopularnijih žena sveta!” Koji su to kraljevi! Svaka im cast, vala spustili su ga, ha ha ha ha ha!

 2. Ma kao slučajno.. Joj bože, oni ni ne shvataju koliko su jadni i da je ovo (da je Justin žensko) o davno prevaziđeno… :(

 3. Jako nisko i jadnoooo:)Sramota za jedan najgledaniji program!Juss ne nerviraj se samo mozes da se smijes ovim jadnim glupostima :****** :D

  • Pa ovo je nepravedno!!!! Mislim kako Britney da bude ispred njega?? >.< Beliberi razumem vas zasto se nervirate mislim kako 7. zasluzje on bolje!! Al' ne brinite bice bolje sledeci put.. ♥ :)
   Ima da nam Juss osvoji prvo mesto, uz njega smo!!!! ♥

   • M. – kako da Britney bude ispred njega? slušaj sad,JA SAM BELIEBER,ali i ti i ja moramo shvatit da je Britney Spears jedna od najuspješnijih žena u povijesti glazbe,na sceni je više od 14 godina,postigla je golem uspjeh širom svijeta! jest da sada baš i nije preaktivna ali pogledaj kakva je bila prije 2-3 godine,siglovi su joj 13 puta bili #1 na Billiboardovoj ljestivici!!!! da ne nabrajam još,tako da – nikad,ama baš nikad ne usporeduj BRITNEY SPEARS sa JUSTINOM BIEBEROM,ne uspoređuj legendu sa nekim ko je na sceni tek 3-4 godine!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.