251
Amelia Lily poriče da je bila devojka Nialla Horana

Amelia Lily poriče da je bila devojka Nialla Horana

251
SHARE

null

Fanovi su već verovatno zaboravili glasinu koja je povezivala Nialla i Ameliu ali mlada pevačica sad potvrđuje da njih dvoje nikad nisu bili zajedno.

null

“Bilo je to pre nekoliko godina”, priseća se Amelia u razgovoru za Daily Star. “Samo smo se pozdravili. Prilično je smešno što ljudi misle da smo bili par. Mogli su i da me povežu s nekim mnogo gorim, tako da me ovo nije potreslo.” Dakle, slavne devojke se ne bune kad ih neko poveže s Niallom! Amelia je inače završila rad na svom debi albumu koji će se pojaviti 29. aprila.

IZVOR: Life Content

11 KOMENTARA

  1. “Mogli su i da me povežu s nekim mnogo gorim” Amelia jel’ ti to hoces da kazes da je Niall los???

  2. Neki mnogo gori? Izvini, molim te? Niall je jedan od pet najlepsih i najposebnijih bica na svetu. On je neko najbolji s kim bi mogli da te povezu. Ne lupaj se, budi srecna!

  3. alo devojke kada je rekla “Mogli su i da me povežu s nekim mnogo gorim.” verovatno je mislila da joj to ne smeta jer su je mogli povezati sa nekim sto je ruzan, sto nije mislila za njega. Nemojte odmah napadati za ime Boga.

  4. Anastasija,ja mislim da je time htjela da kaže,da su je povezali ovaj put sa dobrim tj. Naillom,a mogli su je povezati sa gorim. Ja bar tako mislim!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.