753
Amelia Lily objasnila zašto nije želela da bude devojka Nialla Horana

Amelia Lily objasnila zašto nije želela da bude devojka Nialla Horana

753
SHARE

Pevač grupe One Direction bio je jako zainteresovan za mladu pevačicu, ali ona je prema njemu ostala vrlo hladna.

null

Govoreći za Teen magazin, ova tinejdžerka je objasnila da Niall nije njen tip. “Žao mi je Niall”, rekla je. “On je dobar momak, ali nije moj tip jer volim momke sa tamnom kosom. Imam dečka koji nije u zabavnoj industriji, a to je ono što volim. On ima 19 godina i električar je – potpuna suprotnost od onog što ja radim. Ja to volim. Sa njim se i dalje osećam kao tinejdžerka.”

18 KOMENTARA

  1. @BRAVO,iznenadili ste me sto ste objavili ovu vest. Svaka cast! :D Nastavite da pisete o Ameliji jer je to devojka koja je mnogo talentovana (svi koji su gledali X Factor UK 2011 znaju) i mnogo lepo peva.A sad,ako nije njen tip,pa Boze moj,naci ce Niall neku drugu :* Samo nastaviti da pisete o njoj.

  2. Pa svako ima svoj ukus..i ja mislim isto kao ona,i ja vise volim momke sa tamnom kosom,ali postujem svacije misljenje neko voli i plave momke…

  3. @ksenia malik tebi se on svidja pre svega jer je lep i poznata licnos a njoj naprimer ne jer nije njen tim i nju nezanima slava nego karakter i i da li je pametan!!!!!!

  4. @kristen vidi ti mene ni ne poznajes jeste on lep tj. prelep ali ne nije to zbog slave veruj mi on je predobar i romantican je stvarno NIKAD ali NIKAD ne bih mogla da budem sa nekim zbog para i slave ko Perrie a dokaz je to sto sam imala decka koji je bio siromasan i znam kako je to msm devojka je stvarno ok msm sto nema nekog poznatog ali meni nije lepa i to je sve!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.