489
Amber Riley: Seksi u crvenim cipelama

Amber Riley: Seksi u crvenim cipelama

489
SHARE

Simpatična glumica Amber Riley, koju znamo po ulozi supertalentirane Mercedes u seriji “Glee”, nikad se nije bojala istaknuti svoje obline, pa je tako na partiju “Fox Fall Eco-Casina”, ponovno pokazala da se i punije cure mogu lepo i moderno obući.

Glumica zavidnog glasa odlučila se za belu majicu u kombinaciji s crnim capri pantalonama, a naglasak je prebacila na lepa stopala obuvši prekrasne crvene cipele s otvorenim prstima. Amber je pokazala i novu frizuru sa šiškama, a lice je istaknula velikim naušnicama neobičnog oblika.

Obožavatelje serije zanimaće trač da će Mercedes u novoj sezoni “Gleea” biti zaljubljena, a u ulozi njezine simpatije, u seriju dolazi glumac LaMarcus Tinker.

10 KOMENTARA

  1. znam da je ovo zalosno nekog viidt kako se pati sa debljin msm nie ni njoj drago sto je debelaa alll ipak aloo bravoo ovo nije sexy..uredu da ste napisali slatkaa al sexyy piiih

  2. Ne,ne,ne shvatate……..dobra kombinacija.Tmurne boje i sexy crvene cipele,a Amber izgleda..slatko……..a da,sexy nije isto sto i zgodan,zato nemojte da se bunite…. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.