Start Stars Hot News! Amanda Peet svađala se s mužem oko imena njihove kćerke

Amanda Peet svađala se s mužem oko imena njihove kćerke

SHARE

Glumica Amanda Peet, poznata po ulozi u filmu “Ubica mekog srca”, priznala je kako se s mužem svađala oko imena koje će dati svojoj novorođenoj kćeri. Molly June, koja sada ima tek mesec dana, ime je dobila u trenutku kada su roditelji trebali ispuniti bolničke dokumente nakon njenog rođenja.

“Toliko sam se svađala s mužem oko imena, a nismo mogli izaći iz bolnice dok ne potpišemo dokument s detetovim imenom. Odlučili smo se za ime u trenutku kad nas je sestra počela požurivati da napustimo bolnicu. Dvoumili smo se između Maya June i Molly June pa je muž na dva komadića papira napisao oba imena i sakrio ih u šake iza leđa. Izabrala sam jednu ruku, a u njoj se nalazio papirić s imenom Maya. Tada sam se stvarno razbesnela, tako da je ispala Molly”, objasnila je glumica.

Podsetimo, lepa Amanda se samo osam dana nakon rođenja kćeri Molly June pojavila na premijeri svog novog filma “Please Give”, na kojoj je izgledala sjajno. Glumica se 2006. godine udala za scenaristu Davida Benioffa s kojim već ima trogodišnju kćer Frances Pen.

OSTAVI KOMENTAR