346
Amanda Bynes završila na psihijatriji, podmetnula požar!

Amanda Bynes završila na psihijatriji, podmetnula požar!

346
SHARE

001

Iako su fanovi i brojne slavne ličnosti ukazivale na to da je nekad preslatkoj i talentovanoj glumici potrebna pomoć, ona joj je pružena tek nakon što je napravila novi ozbiljan incident.

spl583172_007

Kako piše u zvaničnom policijskom izveštaju, 27-godišnja glumica polila je benzinom prilaz svoje komšinice a onda ga je zapalila šibicom! Požar je ubrzo prijavljen nakon čega su na scenu došli vatrogasci i policija. Amanda ih je mirno dočekala i razgovarala s njima, nakon čega je nasilno odvezena u bolnicu, gde će se u naredna tri dana proveravati njeno mentalno zdravlje.

Autor: Life Content

16 KOMENTARA

    • Nema šta njoj da se proverava mentalno stanje. Dijagnoza je jasna. Bolesna je i treba joj pomoć. A bolje joj je da je prihvati i ne glumi ludilo. ;)

  1. @MileyIsQueen kakva kraljica crna ti?? mogla je zeni cijela kuca da izgori zajedno sa njom samom.neka pali svoju kucu -___-

  2. KOJA KRETENKA RETARDRANA,STA SE TU NESTO PRAVI KADA JE NIKO I NISTA,ONA UOPSTE I NIJE POZNATA,I SIGURNA SAM DA IMA NEKE MENTALNE PROBLEMA MUKA MI JE VISE OD SVIH TIH NAPALJENIH ZVEZDA!!!

  3. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Soxy,Nevena,Buba,Tea,Lola,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

    e ovo je previ primer za psihijatriju,ludaca,kretenusa ccccc

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.