233
Amanda Bynes u sve gorem stanju: Dva sata buljila u kolačiće

Amanda Bynes u sve gorem stanju: Dva sata buljila u kolačiće

233
SHARE

Nekad uspešna mlada glumica u velikim je problemima – osim što se protiv nje vodi 5 sudskih postupaka, još više zabrinjava njeno neuračunljivo ponašanje.

null

Amanda je nedavno posetila jednu poslastičarnicu u Njujorku a sve prisutne zapanjila je svojim čudnim ponašanjem. “Njeno ponašanje je bilo nešto što nikad nisam video”, prenosi jedan svedok za Star magazin. “Nosila je naočare za sunce, maleni šorc i visoke štikle i samo se šetkala i gledala u kolačiće – čitava dva sata.”

null

Nažalost, to nije sve – ona se zatim zaključala u toalet na čitavih pola sata. “Zaposleni su joj kucali na vrata na svakih deset minuta. U poslastičarnici je bio i jedan vatrogasac, koji se zabrinuo da je Amanda u nevolji pa je počeo da viče ‘Daj nam neki znak da si svesna.’ Kako niko nije odgovarao, on je pozvao policiju i provalio vrata. Kad je ušao, ona mu je mirno odgovorila ‘Izvinite, sređivala sam šminku’, i zatim otišla”, preneo je zapanjeni insajder.

10 KOMENTARA

  1. jao starsno,nznm sta je sa njom bila mi je jako slatka i obozavala sam je kao glumicu msm i sad je volim al ne znam sta joj se desava,valjda ce joj biti bolje….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.