Start Stars Hot News! Amanda Bynes poručila Rihanni: “Chris Brown te je tukao jer si ružna!”

Amanda Bynes poručila Rihanni: “Chris Brown te je tukao jer si ružna!”

SHARE

What Is Amanda Bynes Smoking In New York?

Amanda Bynes očigledno smatra da joj imidž neuračunljive zvezde dobro stoji, pa je tako na Tviteru bez ikakvog povoda napala Rihannu, napisavši kako ju je Chris Brown sigurno tukao jer je ružna!

“Chris Brown te je istukao jer nisi dovoljno lepa” napisala je Amanda, a nedugo posle toga nastavila je napad: “Niko ne želi da bude tvoj dečko! Skoro sam svog psa nazvala Rihanna!” Ubrzo je izbrisala dokaze, ali bilo je prekasno, jer su mnogi već zabeležili ovaj ispad. Rihanna joj nije ostala dužna. “Vidite šta se desi kad otkažu “Intervention”,napisala je RiRi aludirajući na gašenje popularne istoimene emisije, u kojoj se pomaže ovisnicima i psihičkim bolesnicima.

12th Mawazine World Rhythms International Music Festival

Nakon ovog odgovora, Amandi bi možda bilo najpametnije da ćuti, ali ona se nije dala omesti: “Za razliku od tvoje ružne face, ja se ne drogiram! Tebi treba intervencija! Videla sam tvoju facu uživo, ružna si i to znaš!” Očekivano, izbrisala je i taj tvit, a možemo samo da pretpostavimo kako će nas problematična glumica opet šokirati, nakon što je pre nekoliko dana uhapšena zbog posedovanja marihuane. Amanda je nekad važila za talentovanu i lepu glumicu, ali je svoj imidž ozbiljno narušila u prethodnih godinu dana.

amandabynes-tmztwitter

rihanna-twitter
Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR