459
Amanda Bynes pada sve niže: Vređala rođenu sestru kao i Zaca Efrona!

Amanda Bynes pada sve niže: Vređala rođenu sestru kao i Zaca Efrona!

459
SHARE

12-zac-efron-trl

Niko nije pošteđen ludila glumice Amande Bynes – ona je sad tako napala svog nekadšnjeg prijatelja Zaca Efrona ali i rođenu sestru!

08-zac-efron-amanda-bynes

U svom novom izlivu na tviteru, Amanda je proglasila Zaca i svoju sestru ružnim. Ona je prvo poslala poruku napisavši mu: “Zac Efron ima ružno lice” a onda je poručila još: “Moja sestra Jillian ima ružno lice.” Mnogi njeni slavni prijatelji koje je glumica odbacila boje se za njeno zdravlje ali ona odbija bilo kakvu pomoć.

Autor: Life Content

31 KOMENTARA

  1. JAOO KOJA SLUCAJNOST BAS SAM JUCE ODGLEDALA ONAJ NJEN FILM ONO SIDNI WHITE ONO I NISAM ZNALA DA JE TO ONA I EVO SA SESTROM TRAZIM JOS NEKI FILM I ONA SPOMENE NJU I JA KAZEM KAKO SE ONA UPROPASTILA, KAKO JE DEGEN I SESTRA MI KAZE DA JE TO GLUMICA CIJI SMO FILM GLEDALI JUCE A OBE SMO REKLE DA JE MNOGO SLATKA. BOZEE JADNA DEVOJKA, JA NE VERUJEM DA KAD SAM PITALA SAD U KOM FILMU JE GLUMILA DA SAM UPRAVO ODGLEDALA JEDAN NJEN FILM ILI JE TEK TREBALO DA GA GLEDAM, MA JEBES GA. BAS SAM IZNENADJENA, PRESLATKA JE BILA EVO SAD TREBA DA GLEDAM JOS JEDAN NJEN FILM VIDECU.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.