384
Amanda Bynes ljuta na roditelje što je ranije nisu poslali u duševnu...

Amanda Bynes ljuta na roditelje što je ranije nisu poslali u duševnu bolnicu

384
SHARE

NY: 2009 MTV VIDEO MUSIC AWARDS - ARRIVALS

Mentalno zdravlje glumice Amande Bynes lagano se poboljšava, ali lekari nemaju nameru da je uskoro puste iz bolnice, jer ona još uvek ima loših epizoda. Amanda je na lečenju otkako je prošlog leta zapalila prilaz svoje komšinice a pre toga već je napravila niz incidenata u javnosti.

“Ona ima loših dana, ali generalno, dobro joj je”, tvrdi jedan izvor za časopis In Touch Weekly. “Njen odnos s roditeljima i dalje je loš”, navodi isti insajder i kaže kako je glumica ljuta zbog toga što je mama i tata nisu ranije poslali na lečenje iako su znali da je u lošem stanju. “Ona se najviše raduje nedelji, jer tad ima pravo da napusti ustanovu u društvu jedne osobe. Stabilna je, ali neće napustiti bolnicu u bliskoj budućnosti.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

5 KOMENTARA

  1. Ja vas @Bravo zaista ne razumem.Pisete o Amandi koja trenutno ne radi na karijeri,Kendall i Kylie koje nisu zasluzile % slave koje imaju a o zvezdama kao sto su Beyonce,Shakira,Gaga,Bruno Mars,JT i o onima koji su veoma uspesni zbog svog rada ne pisete?Ja nemam nista protiv te Amande,zelim joj da se izleci sto pre ali realno mislim da bi neki hteli vesti o gore nabrojenim.

  2. Konačno da napišete kako je Amanda…-.-
    Nadam se da će ubrzo biti dobro,i da će nastaviti sa glumom,jer su njeni filmovi stvarno IDEALNII….  :) *__*
    Amanda <3 <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.