178
“Amanda Bynes je bolji reper od Drakea”

“Amanda Bynes je bolji reper od Drakea”

178
SHARE

What Is Amanda Bynes Smoking In New York?

Izdavačka kuća Chinga Chang Records očajnički želi da Amanda Bynes za njih snimi svoj debi rep album, a producent kompanije Daniel Herman, uveren je u to da ona može da nadmaši Drakea!

“Bio bih kreten kad ne bih uradio sve kako bih stvorio klasičan album s njom. Nije stvar u tome da ona zvuči opasnije od Drakea već da napravi bolju muziku od njega”, rekao je Daniel. “Ona to ima u sebi. Samo želim da mi da priliku da to dokažem svetu.” Amandi je za snimanje albuma ponuđeno čak 200.000 dolara i polovina od ostvarene zarade. Interesantno, problematična glumica prethodnih meseci bezbroj puta je izvređala Drakea na tviteru, poručivši mu da izgleda užasno.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

5 KOMENTARA

  1. Ma kako da ne drake je sto puta bolji i normalniji od nje,a i cisto sumnjam da bi Drake radio sa  njom posto je njega i njegovu majku nazvala ruznim…

  2. Ja stvarno nmogu da vjerujem da je to AMANDA koja je snimila film She’s the man.Sada je se skroz upropastila.Sve pjevače i pjevačice vrijeđa,govori im da su ružni a nek pogleda sebe.OMGGGGG.Al’ i ona mora nekako da privuče pažnju na sebe kad joj već karijera propada.
    Ne znam stvarno zašto BRAVO piše o njoj kada nikoga ne zanima msm stvarno je groznaaa
    OMG

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.