1095
Amanda Bynes izvređala Miley Cyrus: “Ružna si!”

Amanda Bynes izvređala Miley Cyrus: “Ružna si!”

1095
SHARE

Miley Cyrus at The Myspace Event Party in LA

Sve što se dešava nekad talentovanoj i simpatičnoj glumici vrlo je tužno, a Amanda Bynes se sad bez ikakvog razloga obrušila i na Miley Cyrus.

Amanda ima naviku da preko svog tvitera naziva ljude ružnim, što je nedavno iskusila Rihanna, ali i brojni drugi slavni momci i devojke. Glumica je sad na svoj nalog postavila sliku Miley Cyrus sa dodele Billboard muzičkih nagrada uz komentar “Miley Cyrus, ružna si.”

Amanda+Bynes+stops+traffic+bright+yellow+heels+k0fh8Aqth2wx

Miley Cyrus nije joj odgovarala na tviteru, već je celu stvar vrlo zrelo prokomentarisala za radio stanicu Hot 95.5, rečima: “Neću to ni komentarisati. Mislim da je to jako tužno i da ne treba dodavati ulje na vatru. Meni je to stvarno tužno. Navijala sam za nju da se vrati, sve dok me nije napala”, zaključila je Miley.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

43 KOMENTARA

  1. Ko je ova  ruzna amanda ? .. pa nek pogleda sebe ..  miley  je prelijepaa divim se njenoj frizuri  i njenom stilu  cura je tako drugacija i jednostavna je .. svaka joj cast  a ova amanda moze samo da joj zavidi . da nisam emo … i ja bih imala istu kosu  kao miley..  svaka joj cast .. i ako ne slusam njenu  muziku .. moram reci da se divim njenom ludom stilu .. amanda je glupa i inskopleksirana

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.