Start Stars Hot News! Amanda Bynes izvređala i Sarah Hyland!

Amanda Bynes izvređala i Sarah Hyland!

SHARE

629558892_tduid10128_amanda_BD008_122_250lo

Matt Prokop zamolio je Amandu Bynes da prekine sa plastičnim operacijama na šta je problematična glumica odgovorila vređajući njega i njegovu devojku, glumicu Sarah Hyland.

Matt je Amandi poslao poruku na tviteru, u kojoj stoji: “Pogledaj se u ogledalu…Prestani sa operacijama. Sačuvaj ono što ti je preostalo”. Naravno, Amanda je ubrzo reagovala poručivši mu: “Tvoja devojka ima ružno lice baš kao i ti. Volim njeno ružno lice! Nije lepa koliko i ja! Treba da uporediš naše fotke! Ona nije model, ja jesam!!! Meni plastične operacije pomažu, potrebno mi je da smanjim nos!”

Exclusive... Sarah Hyland and Matt Prokop On A Movie Date In Hollywood

Matt je nastavio uzaludnu raspravu, rekavši Amandi ono što misli celokupna javnost. “Tužno je što si nekad bila dete glumac na koju su se druga deca ugledala. Bili smo tvoji fanovi a sad si izgubila svoju dušu plastičnim operacijama. Tužno je koliko ne vidiš stvarnost…prestani da to radiš sebi. Bila si prelepa. Ja i Sarah smo se ugledali na tebe.” Na kraju, reagovala je i Sarah Hyland, napisavši: “Znači, ja i Matt smo uspeli u životu, Amanda Bynes nas je nazvala ružnim!”

OSTAVI KOMENTAR