Start Stars Hot News! Alkohol i žene – da li je Ashton Kutcher krenuo stopama Charlieja...

Alkohol i žene – da li je Ashton Kutcher krenuo stopama Charlieja Sheena?

SHARE

Nakon što je u medije procurela vest kako je Ashton proveo 6. godišnjicu braka s ljubavnicom Sarom Leal umesto sa suprugom Demi Moore, detalji navodne preljube počeli su da cure u medijima. Tako američki mediji sad pišu da nije reč o samo jednoj već o četiri devojke. “Ležao je u kadi sa četiri devojke i vikao da hoće još votke”, priča jedan svedok.

Naime, dečko jedne od četiri devojke došao je u Hard Rock hotel u Las Vegasu nakon što ga je pozvala. Kada je došao, kako je ispričao, zatekao ga je vrlo neobičan prizor. Četiri gole devojke bile su u kadi s Ashtonom, na šta je svoju devojku zgrabio i odveo je sa zabave iako je Ashton pozvao i njega da se pridruži. “Svi su bili goli, nakon što su neke devojke otišle, Ashton je ostao sam sa Sarom, a ona kaže da su imali odnos”, dodao je.

Zanimljivo je i kako vesti o razuzdanom Ashtonu, inače mirnom porodičnom čoveku, dolaze kratko nakon što je počeo da glumi u seriji “Dva i po muškarca”. Pre njega u seriji je bio Charlie Sheen koji je gotovo svakodnevno ispunjavao medijske stupce razuzdanim zabavama s raznim devojkama.

OSTAVI KOMENTAR