Start Stars Hot News! “Alicia Keys je spavala s mojim suprugom dok sam ja čuvala našeg...

“Alicia Keys je spavala s mojim suprugom dok sam ja čuvala našeg uplakanog sina”

SHARE

Sada već bivša supruga Swizza Beatza, muzičkog producenta koji se pre nešto više od mesec dana oženio Alicijom Keys, progovorila je o bolnom razvodu te medijima otkrila da je Alicia spavala s njenim suprugom dok je ona čuvala osmomesečnog sina. Naime, ogorčena bivša R’n’B pevačica Mashonda takođe tvrdi da je popularna Alicia tražila od njenog sina da je zove mama, zbog čega joj je ona i prigovorila, ali uzalud.

“Poslala sam joj mail i zamolila sam da me poštuje kao majku te da nije u redu od nje što je tražila od mog sina da je zove ‘mama’. Nikad mi nije odgovorila, kao i uvek. Nimalo me ne poštuje”, kaže Mashonda koja dodaje da se već nekoliko puta obratila pevačici i zamolila je da se prestane viđati s njenim suprugom.

“Alicia je znala da je on oženjen, 100 posto. Obratila sam joj se nekoliko puta putem poruke i zamolila sam je da se prestane viđati s mojim suprugom, ali jednostavno me ignorisala. Baš kao i sada kad sam je zamolila da prestane da tera mog sina da je naziva majkom. U redu je ako mu želi biti maćeha, ali potpuno je nepravedno ako zahteva od deteta da je gleda kao rođenu majku”, kaže bivša supruga muzičkog producenta, koji ju je varao poslednje 3 godine braka.

“Spavao je sa mnom u krevetu i svaku noć smo vodili ljubav, ali uprkos tome on se svejedno nalazio s njom. Pobogu, taman smo dobili dete. Naš sin je imao osam meseci, ja sam ga uplakanog čuvala, a on je bio s njom”, otkriva Mashonda koja je za suprugovu aferu saznala dva dana pre nego što je njihov sin napunio jednu godinu.

Podsetimo, Alicia Keys i Swizz Beatz su se prvi put u javnosti pojavili početkom ove godine, kada su muzički producent i Mashonda već započeli brakorazvodnu parnicu. U martu je Swizz javno priznao da očekuje dete sa pevačicom te da će se venčati, što se i dogodilo 31. jula na Korzici.

OSTAVI KOMENTAR