Start Stars Hot News! Alice Cooper savetuje Justina Biebera: “Trebao bi da se ispovraća pred publikom”

Alice Cooper savetuje Justina Biebera: “Trebao bi da se ispovraća pred publikom”

SHARE

null

Nema sumnje da Justin svojim Belieberima na koncertima uvek priređuje pravi šou, ali rok legenda Alice Cooper kaže da mu nešto nedostaje da bi slika bila upotpunjena.

Cooper se proslavio ludim koncertima a kaže da će i Biebs morati da ga posluša ukoliko želi da toliko dugo ostane aktivan u svetu muzike. Nakon što je čuo kako je Justin povratio za vreme koncerta u Finiksu, Alice mu je uputio savet. “Došao je u Finiks, popeo se na stejdž, okrenuo leđa publici i povratio.” Ja sam tad rekao štampi, ‘Justine, ovo je savet od rokenrol profesionalca – nemoj okretati leđa kad povraćaš. Pusti publiku da te vidi dok povraćaš…zato što je to momenat koji će im ostati urezan u sećanja”, rekao jer roker za Rollingstone.com “Potrudi se da sva svetla budu okrenuta ka tebi dok povraćaš.”

null

Alice Cooper je vrlo ozbiljan kad to kaže, ali ističe da je istovremeno tu za Biebsa ako ikad upadne u nevolje sa alkoholom i drogama. “Ako i dalje nastavi da snima ploče, postaće veteran za 10 godina. On sad pravi dobru muziku ali treba preživeti narednih 10 godina. Posledice po njega će doći tako brzo.”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR