304
Alice Cooper savetuje Justina Biebera: “Trebao bi da se ispovraća pred publikom”

Alice Cooper savetuje Justina Biebera: “Trebao bi da se ispovraća pred publikom”

304
SHARE

null

Nema sumnje da Justin svojim Belieberima na koncertima uvek priređuje pravi šou, ali rok legenda Alice Cooper kaže da mu nešto nedostaje da bi slika bila upotpunjena.

Cooper se proslavio ludim koncertima a kaže da će i Biebs morati da ga posluša ukoliko želi da toliko dugo ostane aktivan u svetu muzike. Nakon što je čuo kako je Justin povratio za vreme koncerta u Finiksu, Alice mu je uputio savet. “Došao je u Finiks, popeo se na stejdž, okrenuo leđa publici i povratio.” Ja sam tad rekao štampi, ‘Justine, ovo je savet od rokenrol profesionalca – nemoj okretati leđa kad povraćaš. Pusti publiku da te vidi dok povraćaš…zato što je to momenat koji će im ostati urezan u sećanja”, rekao jer roker za Rollingstone.com “Potrudi se da sva svetla budu okrenuta ka tebi dok povraćaš.”

null

Alice Cooper je vrlo ozbiljan kad to kaže, ali ističe da je istovremeno tu za Biebsa ako ikad upadne u nevolje sa alkoholom i drogama. “Ako i dalje nastavi da snima ploče, postaće veteran za 10 godina. On sad pravi dobru muziku ali treba preživeti narednih 10 godina. Posledice po njega će doći tako brzo.”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

14 KOMENTARA

  1. Sta?*0*.Ovaj je ….
    Jadan Justin brt,kada sam gledala snimak na kome je povracao nije mi bilo grozno nego sam se rastuzila.Mukica :( Razumem ga,i meni nikad nije dobro.Uvek mi je muka,povraca mi se,vrtoglavica…onesvestim se ;) Ahhhh!!!!!
    Jus ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  2. hahahahahahhaha a dajj ba  XD   “Ako i dalje nastavi da snima ploče, postaće veteran za 10 godina.  .. On je i sad vatren  xo <3

  3. ahahaha bravo, ti danas objavljujes samo neke smesne vesti, te ono sa Miley, pa sad ovo sa Jusom :D ne zna se sta je ludje…a za ovog lika nzm sta da kazem, da je cudan ili car, msm ne zna se da li je duhovit ili malo……..
    u svakom slucaju ne bi trebao ovo da govori, jer time promovise rokenrol ko da je to nesto odvratno i gadno…msm sta je tu lepo kad vidis nekog ko povraca, zgadi ti se zivot!!a nisu svi rokeri ovakvi (RESPECT for Avril Lavigne ;) )i ne hejtujem njega niti njegovu music, ali ova izjava je stv…neobicna!

  4. Ako bi justin povratio dok sam ja na njegovom koncertu i to da se ne okrene mislim da bi mu se pridruzila u povracanju!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.