Start Stars Hot News! Alice Cooper brani Charleja Sheena:”Dok sam bio alkoholičar, funkcionisao sam”

Alice Cooper brani Charleja Sheena:”Dok sam bio alkoholičar, funkcionisao sam”

SHARE

Alice Cooper stao je u odbranu Charlieja Sheena nakon što su ga producenti serije “Dva i po muškarca” izbacili iz serije.

Roker tvrdi kako nisu imali pravo to da urade budući da glumac nije prekršio ugovor sklopljen sa šefovima. Sheen je izbačen iz serije pre nekoliko dana, a sve zahvaljujući nizu skandala, rehabilitacija i hospitalizacije i velikog broja tabloidnih naslovnica. Jedna od Sheenovih epizoda uključivala je i javnu svađu s Chuckom Lorreom, koji je autor serije. Nakon što je dobio otkaz, Charlie je tužio produkciju serije za više od sto miliona dolara tražeći tako naknadu štete.

Cooper, koji se i sam borio s zavisnostima, brani Sheena govoreći kako se uprkos problemima nije trebao izbaciti iz serije. “Shvatam ga, kad sam bio alkoholičar, funkcionirao sam uprkos tome. Previše sam pio, svi su to znali, svi su videli da sam bolestan no, kad se radilo o mom poslu, bio sam profesionalan, odrađivao sam svoje”, izjavio je Cooper.

“Stoga moram odbraniti Sheena, ako se pojavljuje na setu kako bi odradio svoj posao i ako odradi svoje, smešan je i zna šta treba da uradi, onda ne stvara problem. Ne znam kako mogu to da urade i prestanu sa serijom. On je poštovao sklopljeni ugovor”, zaključio je Alice.

OSTAVI KOMENTAR