Start Stars Hot News! Al Fayed: “Kome se ne sviđa spomenik Michaelu Jacksonu, nek’ ide dođavola”

Al Fayed: “Kome se ne sviđa spomenik Michaelu Jacksonu, nek’ ide dođavola”

SHARE

Spomenik Michaelu Jacksonu, koji je vlasnik Fulama, Mohamed Al Fayed, otkrio uoči nedeljne utakmice protiv Blekpula na Krejven Kotidžu, uzrokovao je negodovanje navijača.

Al Fayed je bio veliki prijatelj s pokojnim Jacksonom koji je svojevremeno bio i gost na Krejven Kotidžu. Egipatski tajkun je zato odlučio da mu podigne spomenik u krugu stadiona kluba čiji je vlasnik, ali to se nije svidelo navijačima koji smatraju da bi se spomenici na stadionu trebali posvećivati isključivo klupskim legendama. Kritičari su ideju postavljanja statue nazvali bizarnom, a besni im je Al Fayed u nedelju poslao poruku.

“Zašto bi to bilo bizarno? Pravim fudbalskim navijačima se spomenik sviđa. A ako neki glupi navijači ne razumeju i ne cene takav poklon, slobodno neka idu dođavola. Ne želim da takvi navijaju za Fulam. Ako ne razumeju i ne veruju u stvari u koje ja verujem, neka idu da navijaju za Čelsi ili bilo kog drugog”, izjavio je Al Fayed i dodao: “Ljudi iz cele zemlje će stajati u redovima da vide spomenik i to je nešto na šta bismo svi trebali biti ponosni”.

OSTAVI KOMENTAR