219
Akon: Christina Aguilera kopira Lady Gagu, nedostaje mi ona stara

Akon: Christina Aguilera kopira Lady Gagu, nedostaje mi ona stara

219
SHARE

Američki R’n’B pevač Akon uveren je da Christina Aguilera neuspešno pokušava kopirati svoju koleginicu – Lady Gagu. Naime, preslušavajući novi album Aguilere, “Bionick”, koji izlazi u junu, Akon je zaključio da bivša pop zvezda pokušava osvojiti publiku na isti način kao što je to napravila Gaga. “Christina se nema kome dokazivati niti se mora tamičiti s nekim. Nedostaje mi stara Christina Aguilera”, zaključio je Akon koji dodaje da bi saradnja te dve muzičke zvezde mogla biti vrhunska.

“Mislim da bi Christina i Lady Gaga zajedno mogle napraviti nešto spektakularno, ali to je nemoguće dok ne prestanu nuditi publici potpuno iste stvari. Žalosno je da je Christina iskočila iz svoje ljuske kada je Lady Gaga već osvojila svet. Mislim da je ona zaista talentovana i da nije potrebno da kopira nekoga”, smatra popularni Akon.

13 KOMENTARA

  1. Slažem se u potpunosti sa Akonom…Nije ona jedina koja želi da kopira GaGu!!! Riri i dalje pokušava da kopira GaGu, ali sve bezuspešno….Treba svako da bude svoj..Ono što GaGa nudi publici je jedinstveno, samo njeno….One žele da budu popularne kopirajuci GaGu…Riri je zaista imala dobru karijeru dok nije počela da kopira GaGu!! Ove nove pesme joj uopšte ne leže…To nije njen stil..Nek prestane sa kopiranjem Lady Gaga i neka se vrati na staro…Koliko je LADy popularna pokazuje to da svi uništavaju svoje karijere pokušavajući da budu popularni kao ona…Lady Gaga je jedna i jedinstvena…Prestanite da je kopirate, inače ćete načisto propasti .(:

  2. Hahahaha, pateticni Akon.Christina je punila dvorane dok je Gaga bila na noši XD
    Iskreno ne vidim slicnosti u njima.Christinina je diva!Gaga je jos uvek samo senzacija, koja kopira nekoliko umetnika…

  3. Xtina je najjaca… I ne kopira GaGu, nista nemaju slicno.. “Not Myself Tonight” uopste ne lici ni na jednu GaGinu pesmu…

  4. Ja ionako mrzim sve novokomponovane “pevacice” pocev od Lady Dragane. Msm, svi kao nju kopiraju, al se niko nije zapitao koga ona kopira… -.-

  5. ŠTA???’xtina NE KOPIRA GAGU!!!kristina je JEDNA,nju drugi kopiraju!!!ja wolim gagu,ali je kristina carica!i love you christina you are the best (msm nakon BEYONCE ;)i xtina ima tak dobre pjesme!ma nije joj gaga ni do koljena!

  6. Christina Aguilera je uvek bila jedinstvena, ispred svih i tako će i ostati. Ona nema potrebe da kopira tamo neku Lady Gagu jer je Gaga nastala juče, a XTina ima dugogodišnju karijeru. Prije bih rekla da Gaga kopira Christinu i po oblačenju i po muzici, a o tome se pričalo da je kopija Aguilere.

  7. slazem se sa faneX,a vi ostali,zar GaGu ne cini boljom sto je tako brzo sagradila sebi ovakvu karijeru?!i da Christina Aguilera je kopira!

  8. Ne v0lim Christinu, ali znam da 0na ne k0pira GaGu! 0naje pr0st0 takva, v0li da mijenja sv0j stil, pa je zat0 i d0sla d0vde ;) x)))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.