215
Ako ne želi u zatvor, Amerikanac mora da se mesec dana izvinjava...

Ako ne želi u zatvor, Amerikanac mora da se mesec dana izvinjava na Facebooku

215
SHARE

Ako ne želi da završi iza zatvorskih rešetaka na 60 dana i plati kaznu od 500 američkih dolara, jedan se Amerikanac mora bivšoj supruzi izviniti putem Facebooka zbog komentara koje je o njoj objavljivao na svojoj Facebook stranici – i to ne jednom, nego na dnevnoj bazi, punih mesec dana! Izvinjenje koje mora da objavljuje sastavio je sud.

null

Kako prenose američki mediji, Mark Byron iz Sinsinatija se s bivšom suprugom Elizabeth Byron trenutno bori oko starateljstva nad njihovim 17-mesečnim sinom. Supruga ga je u junu prošle godine optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje pa je dobio sudsku zabranu pristupa. Među spornim komentarima na njegovoj Facebook stranici je bio i sledeći: “Ako si zla i osvetoljubiva žena koja svom suprugu želi da uništi život i uzme mu sina, sve što moraš je reći da se bojiš svog supruga”.

Iako joj u svojim komentarima nije pretio, sud je ocenio kako bivšu suprugu psihički zlostavlja izražavajući svoje frustracije putem Facebooka. Byron se požalio kako se ovom sudskom odlukom narušava njegovo pravo na slobodu govora, ali će izvinjenje ipak objavljivati jer ne želi u zatvor.

5 KOMENTARA

  1. Koji kreten da ne verujes…da Bog da ti oduzela sina,ne treba tebi takvom idiotu dati ni lutku a kamoli dete… >_< 
    Za sta sve facebook nece sluziti ljudima… -.-"
    Bolesnik… -.-

  2. jos malo ce biti da kad ubijes ceveka ne ides u zatvor nego ti deaktiviraju profil i to je veca kazna nego da budes zatvoren, cega cu se sve naslusati, strasno…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.