Start Akcije AKCIJA “21 – POTPUNO PUNOLETAN” – JOŠ 5 DANA ZA...

AKCIJA “21 – POTPUNO PUNOLETAN” – JOŠ 5 DANA ZA PRIJAVU!!!

SHARE

21-and-Over-34

Taramount film i magazin BRAVO osmislili su sjajnu akciju za tinejdžere u susret premijeri filma “21- POTPUNO PUNOLETAN“, koja će se održati 27. marta u bioskopu Cineplexx Delta City.

Sve što je potrebno jeste da pošalju svoju ludu party fotografiju na mejl adresu bravo@color.rs, zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, godina rođenja, kontakt telefon) i naznakom “potpuno punoletan“, najkasnije do 20. marta. Samo prijave iz Beograda mogu učestvovati u ovom takmičenju.

Požurite i pošaljite vaše fotografije na vreme, broj karata je ograničen! Najbolja fotografija biće objavljena u aprilskom broju BRAVO magazina, a pobednik osvaja:

10 karata za premijeru filma, koje daruje bioskop Cineplexx Delta City u dogovoru sa Taramount filmom
Podzemnu turu Beogradom za 2 osobe, koju daruje agencija Go2 Serbia

I to nije sve! Predlažemo svim tinejdžerima da pažljivo pogledaju film 21- POTPUNO PUNOLETAN, jer postoji mogućnost da uskoro osvoje još neku lepu i vrednu nagradu, koju daruje agencija Go2Travelling! (http://www.go2travelling.net/ser/plugin/putovanja/) Mi ćemo vas obaveštavati o svim novostima vezano za ovu urnebesnu komediju, za koju su upravo čitaoci BRAVO magazina osmislili naslov. Pratite redovno naš i njihov sajt i FB stranu, i budite u toku!

null

Od scenarista filma „Mamurluk u Las Vegasu“ stiže komedija o proslavi 21. rođendana. Student na koledžu, Džef Čeng je uvek radio sve po pravilima. Ali kad ga njegova dva druga izvedu u grad da proslave njegov 21. rođendan i to veče uoči važnog intervjua za medicinski fakultet, Džef Čeng će „odlepiti“ i odlučiti da radi sve što poželi. Ono što je trebalo da bude izlazak na jedno pivo, postalo je veče poniženja, preteranog prepuštanja zadovoljstvima i opšteg razvrata u ovoj otkačenoj komediji o proslavi koja je krenula po zlu.

OSTAVI KOMENTAR