117
Advokatica Lindsay Lohan još uvek ne zna kada će glumica izaći na...

Advokatica Lindsay Lohan još uvek ne zna kada će glumica izaći na slobodu

117
SHARE

Sve se više bliži izlazak Lindsay Lohan iz zatvora. Iako je razmažena glumica dobila zatvorsku kaznu u trajanju od 90 dana, izaći će navodno već 1. avgusta i tako odležati tek 11 dana iza rešetaka. Advokatica glumice, Shawn Chapman, u saopštenju za medije napisala je da Lindsay jedva čeka da izađe na slobodu. “Lindsay je dobro”, piše ona koja ni sama nije sigurna kada će tačno njena klijentkinja napustiti kalifornijski zatvor.

Da ima isti tretman kao i sve ostale zatvorenice, iako neki mediji pišu da je povlaštena, potvrdila je njena majka Dina Lohan koja kaže da Lindsay čak nema ni jastuk u krevetu u kojem spava. “Totalne su budalaštine da Lindsay koristi mobilni u zatvoru. Čak nema ni jastuk za spavanje. Razgovarala sam s njom preko stakla. Nisam je mogla čak ni zagrliti nego smo razgovarale preko žice. Tretiraju je kao nekog kriminalca”, kaže majka glumice koja je ponosna na svoju kćer.

3 KOMENTARA

  1. Ja bre ne znam sta je sa njom, bila je extra cura i sve to…samo malouman moras da budes da bi nastavio sa takvim ponasanjem posle 78 rehab centara…msm, aman, ovo je sad cisto teranje besa :D 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.